Música aragonesa per a plectre i guitarra

El pròxim 9 de desembre de 2022 el trio musical 30 CUERDAS Plectro y Guitarra oferirà un concert amb contingut netament aragonès però amb la sonoritat dels instruments de pols i pua.

El concert porta el títol Visqui Aragó que és la meva terra! i el seu repertori recorre l’ampli espectre de la música aragonesa, des de la més popular fins a la més actual, passant pel repertori de la sarsuela i la música clàssica que tantes vegades s’ha nodrit d’ella.

El trio 30 CUERDAS Plectro y Guitarra ho componen Ángel Sancho (llaüt), David Sádaba (guitarra) i Luis Carlos Simal (Bandurria). Ells encarnen aquesta formació que segueix una tradició musical molt arrelada en la Península Ibèrica, la de les formacions de pols i pua interpretant tant composicions específiques per a aquesta mena de bandes com a arranjaments d’obres musicals de totes les èpoques, estils i procedències.

El concert Visqui Aragó que és la meva terra! tindrà lloc el pròxim dia 9 de desembre de 2022, a les 20.30 hores, en el Teatre Arbolé de Saragossa (Recinte Expo).