Berluna

El grup folk aragonés Berluna oferirà el pròxim dia 10 d’abril de 2021 el seu espectacle musical basat en els sons tradicionals aragonesos, a la Sala Galve de l’Auditori de Saragossa, a les 19.30 hores.

Berluna va ser la banda que va acompanyar al ballarí Miguel Ángel Berna en el seu espectacle Mudèjar, però que també ofereix concerts en solitari amb una música que combina la jota i el folk aragonès amb les més variades tendències musicals i particularment el flamenc.

Alberto Artigas (bandurria i llaüt), Jaime Lapeña (violí i viola), Guillermo Gimeno (arxillaüt i guitarra espanyola), Miguel Ángel Fraile (bot, acordió, flautes i gralles), Lourdes Escusol (veu), José Luis Seguer, Fletes (bateria, djembé i darbuka) i Josué Bárres (caixa flamenca i djembé), són els components d’aquesta formació el so de la qual s’endinsa en les més profundes arrels de la música tradicional d’Aragó.

Berluna en el podcast d’Aragó Ràdio: https://www.cartv.es/aragonradio/podcast/emision/berluna.