Miguel Ángel Berna presenta “Jota i Berna”

Continuen les representacions de l’espectacle Jota i Berna, creat pel ballarí Miguel Ángel Berna. Després de la seva estrena en el Teatre Principal de Saragossa, es representarà el dia 16 de gener de 2021 en el Teatre Goya de Casp, a càrrec de la Companyía Miguel Ángel Berna, i en ell participaran artistes coneguts com el coreògraf i ballarí Cesc Gelabert, las ballarinas Sofía Berna i Manuela Adamo, que és alhora directora d’escena, la jotera Irene Alcoceba o els músics Alberto Artigas, Miguel Ángel Fraile, Josué Barrés i Guille Mata.

Seguint la fructífera línia de creació de Berna, l’espectacle ofereix composicions basades en melodies i ritmes tradicionals i obres de manufactura moderna inspirada en la tradició musical i en les músiques dels grans compositors espanyols que van immortalitzar la jota.