Presentació de “Islas errantes”

El Mantel de Noa, el duo format per  Pilar Gonzalvo i Miguel Ángel Fraile, va publicar recentment el seu segon disc, que amb el títol Islas errantes ofereix una nova mostra del seu habitual repertori compost per arranjaments de melodies populars d’Europa i els països mediterranis, interpretats amb instruments tradicionals.

Aquest nou disc continua en la línia de l’anterior, Hilos de aire, amb una sèrie de temes, alguns d’ells de composició pròpia, la interpretació íntima de la qual i delicada evoca la llegenda de San Borombón en el seu viatge darrere del paradís terrenal, visitant illes prodigioses poblades per extraordinaris éssers, als paisatges dels quals ens transporta el so de l’arpa i les gaites de variats timbres que intervenen en el disc, que també compta amb la col·laboració de David Marco i un acurat i exquisit disseny de José Prieto, “Flip”.

El Mantel de Noa presentarà aquest disc els dies 26, 27 i 28 de febrer de 2021 en el Teatro del Mercat de Saragossa. Totes les sessions tindran lloc a les 19 hores.