Ad libitum presenta el seu espectacle “Solombría”

La Companyia Ad Libitum ofereix l’espectacle Solombría, un recital de música i ball que indaga en les arrels comunes dels dos gèneres populars per excel·lència a Espanya: la Jota i el Flamenc.

La veu de Vanesa Osete, educada en tots dos estils, juntament amb un extraordinari conjunt de músics i ballarins de tots dos estils, ens traslladarà a l’època en què la jota i el flamenc es coneixen l’un a l’altra i s’enriqueixen mútuament com a conseqüència de l’emigració, en una història narrada en viu per Juanjo Hernández.

Solombría s’ofereix el diumenge 13 de desembre de 2020, a les 21 hores, en la Casa de Cultura de Mallén (Saragossa). Serà emès en directe a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Mallén: https://www.facebook.com/ayuntamiento-de-mallén-349913995218411/.