Capitán Món

La música de Capità Món (Luis Miguel Bajén) és música tradicional d’Aragó arrelada amb el folklore musical de nombrosos racons del planeta i fusionant ritmes d’aquí i d’allà amb la mateixa naturalitat amb la qual ho van fer els viatgers de qualsevol època que, per l’una o l’altra raó, es van emportar amb si la nostra música més preuada i ens van enriquir amb melodies i sons portats de tornada.

Capità Món combina aquests ritmes, aquestes melodies i aquests sentires en un espectacle excepcional, en la veu de Luis Miguel Bajén i acompanyat per Eduardo Balsa, Roberto del Pi, Yamil Hernández Cobos, Pedro Oliver, Federico Chopin i Javier Callén.

Podrem veure i sentir al Capità Món dissabte  19 de desembre de 2020, en el Centre Cívic La Almozara, de Saragossa, a les 18 hores, en un concert en el qual també participaran Los Drunken Cowboys.