Concert en record de José Luis Cortés, “Panoja”

El primer dels concerts del sisè cicle De la Raíz (De l’Arrel), jornades de cultura radical que organitza AREA, Aragonesa de Representaciones Artísticas, se celebrarà el dia 29 de febrer de 2020 i retrà homenatge al productor musical José Luis Cortés, Panoja, creador d’aquest cicle que va morir l’any passat.

La trajectòria musical de José Luis Cortés ha anat de la mà de grans artistes dels més diversos estils musicals, incloent la jota, el folk o el flamenc. Ha programat cicles, festivals i concerts amb figures de la música tan emblemàtiques com Elíades Ochoa, Paco de Lucía, Enrique Morente, Omara Portuondo, Raimundo Amador, Buika o Miguel Poveda.

El cicle De la Raíz porta als escenaris saragossans, des de l’any 2015, a alguns dels representants actuals del folk radical, o de la música germinal dels diversos col·lectius que enriqueixen la nostra cultura.

En aquest concert inaugural del sisè cicle participaran alguns dels artistes i amics que van formar part dels nombrosos projectes duts a terme per José Luis Cortés. Entre ells podem nomenar a Claudina i Alberto Gambino, Beatriz Bernad, Luis Miguel Bajén, Fernando Gabarrús o l’Orquestra Popular de la Magdalena.

El concert tindrà lloc el dia 29 de febrer de 2020, a les 20 hores, en el Centre Cívic Delícies de Saragossa.