Dones de jota 2020

El premi Dones de jota (Mujeres de Jota) va ser instituït pel Centre Aragonés del Port de Sagunt amb la finalitat de reconèixer la trajectòria artística, docent i humana de dones destacades en el món de la jota. En cadascuna de les 13 edicions que, amb la d’aquest any, compte el premi, s’ha atorgat aquest reconeixement a una jotera de suficient renom en tot Aragó i a una altra vinculada al Centre Aragonés del Port de Sagunt.

En l’edició de 2020, el premi anirà a Laura Martín Montalbán, per Aragó, i a Iris Giménez Muñoz, pel Centre Aragonés del Port de Sagunt.

El lliurament de premis té lloc en el cap de setmana més pròxim al 8 de març, Dia Internacional de la Dona. En aquesta ocasió, la cita serà el dissabte 7 de març de 2020, a les 18 hores, en el Centre Aragonés del Port de Sagunt. En la gala participaran nombrosos artistes convidats: Elena Casaña, Julio Latorre, Ana Belén Montorio, Raúl Gracia, Estela Alarcón, Susana Burguete, Noelia Moros, Ivanhoe García, Adriana García, Jara García, Adrián Lozano, Javi Ruiz i Jorge Yagüe són els noms dels cantadors, músics i balladors que acompanyaran en l’escenari a Laura i a Iris juntament amb el Grup de Jotes del Centre Aragonés.