Cicle “De la Raíz” 2020

Tornen a Saragossa les jornades de cultura radical que, amb el nom De la Raíz, organitza AREA, Aragonesa de Representaciones Artísticas. Un cicle que porta als escenaris del Centre Cívic Delícies a alguns dels representants actuals del folk radical, o de la música germinal dels diversos col·lectius que enriqueixen la nostra cultura.

Aquest 2020 el festival inclou un homenatge a José Luis Cortés, Panoja, creador del cicle, qui va morir recentment. El cartell el componen els artistes i grups Vegetal Jam, Javier i Mario Mas, Rodrigo Cuevas, Trópico de Covadonga, Leyla McCalla, Rafael Jiménez Falo, Beñat Achiary, Miquel Gil, Elem i La bien querida.

Per segon any consecutiu, les jornades inclouen un cicle de cinema en la Filmoteca de Saragossa, en el qual es projectaran diversos documentals de temàtica etnomusical.

El cicle s’estén des del 29 de febrer fins al 25 d’abril de 2020.