Concert del trio musical 30 Cordes

El trio musical de plectre i guitarra 30 CORDES presenta el seu pròxim concert que tindrà lloc el dia 17 de novembre de 2023.

El concert porta el títol Si passes per Saragossa i el seu repertori abasta l’ampli espectre de la música aragonesa, des de la més popular fins a la més actual, passant pel repertori de la sarsuela i la música clàssica que tantes vegades s’ha nodrit d’ella.

En aquesta ocasió el repertori triat per l’agrupació 30 Cordes ens ofereix un recorregut per alguns dels grans esdeveniments culturals i socials ocorreguts a la nostra ciutat i en la nostra comunitat des del segle XIX fins als nostres dies.

El trio 30 Cordes Plectre i Guitarra ho componen Ángel Sancho (llaüt), David Sádaba (guitarra) i Luis Carlos Simal (bandurria). Ells encarnen aquesta formació que segueix una tradició musical molt arrelada en la Península Ibèrica, la de les formacions de pols i pua interpretant tant composicions específiques per a aquesta mena de bandes com a arranjaments d’obres musicals de totes les èpoques, estils i procedències.

El concert Si passes per Saragossa tindrà lloc el pròxim dia 17 de novembre de 2023, a les 19.00 hores, en la Sala d’actes del Centre Pignatelli (Pº Constitució, 6) de Saragossa.