Nuevas tonadas X

El dia 17 de novembre de 2023, a les 18 hores, es presentarà en la Diputació Provincial de Saragossa l’últim exemplar de la sèrie Nuevas Tonadas (Noves Tonades), que la Banda de Gaites de Bot Aragoneses ve publicant des de l’any 2011 amb la finalitat de fomentar la creació de nous repertoris per a aquest instrument tradicional o formacions musicals en les quals intervingui.

En aquesta desena edició els autors de les melodies són els gaiters José Manuel Alba i Arantxa C. Hernando, tots dos components del grup folk metall aragonès Lurte.

Felicitats a la Banda de Gaites de Bot Aragoneses per mantenir aquesta iniciativa que aposta per renovar el repertori musical existent per a aquest instrument i difondre’l entre els joves i no tan joves aficionats al folklore musical i la música folk i tradicional d’Aragó.