La Jota en l’Acadèmia

Acadèmia és com es diu a la Universitat, en referència a l’activitat científica i cultural que aquesta desenvolupa per mitjà de les seves tres funcions substantives: docència, recerca i extensió. En aquesta ocasió l’Acadèmia aragonesa per excel·lència, la Universitat de Saragossa, dignifica la jota i es dignifica a si mateixa acollint una nova edició del recital La Jota en l’Acadèmia, protagonitzat per Nacho del Río i Beatriz Bernad, dos de les veus més representatives del procés de recuperació i reelaboració de la jota aragonesa. I ho fan com a homenatge al seu mestre Jesús Gracia, prodigiós cantador de jota del naixement de la qual es compleixen ara cent anys. El recital tindrà lloc en el Paranimf de la Universitat de Saragossa, el dia 7 d’octubre de 2022, a les 19.30 hores. En ell ens oferiran una selecció de tonades de jota triades de els estils clàssics i els més actuals, amb l’acompanyament d’una rondalla dirigida per Javier Badules.