Blanca Altable

El pròxim 5 de març visita Zaragoza Blanca Altable, violinista castellana de l’àmbit de la música popular presentant el seu projecte de fiddle experimental, Som pols.

Blanca Altable ha elaborat una sonoritat molt personal de la música de violí, inspirada en la tradició musical heretada del qual va ser el seu avi i dolçainer de Burgos, Simón Altable, del repertori del qual es nodreix com a font d’inspiració.

En la seva extensa carrera en solitari o formant part de diverses bandes ha tingut oportunitat de col·laborar amb grans músics de l’àmbit del folk com Vallarna o Los Hermanos Cubero, els qui recentment van publicar el treball Projecte Toribio amb base en el repertori del dolçainer de Guadalajara Toribio de l’Olmo.

El concert tindrà lloc en El Corazón Verde, Saragossa, el dia 5 de març de 2022 a les 21.30 hores.

Blanca Altable oferirà, a més, un concert en el C. C. El Matadero d’Osca el dia 4 de març a les 20.30 hores, i un altre en el Teatre Miguel Fleta d’Utebo el dia 6 de març a les 19 hores.