Kike Ubieto i Arecio Smith

El cantautor Kike Ubieto, armat com sempre amb la seva cançó reivindicativa, humor àcid, i un repertori de temes en les llengües d’Aragó (castellà, aragonès i català) sobre la més rabiosa actualitat de les nostres comarques, oferirà un recital el pròxim dia 25 de febrer de 2022 en el Palau de Congressos de Jaca.

Kike Ubieto estarà acompanyat en aquesta ocasió per Arecio Smith, excepcional pianista català en l’àmbit del jazz o la música electrònica.

Kike Ubieto és també component del grup Os Chotos. En solitari o en grup, els seus temes no deixen canya dreta i sempre tenen un record, divertit però sarcàstic i punxant, per a tots i cadascun dels responsables de tants oblits, menyspreus, espolis i calamitats que Aragó ve sofrint i sembla destinat a sofrir ad calendas graecas (o, com diríem per aquí, fins que les granotes criïn pèl).

El recital serà a les 21.30 hores.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.