Vivere Memento

El grup Vivere Memento combina temes del repertori tradicional aragonès amb alguns cants de l’extens llegat medieval forjat en la memòria dels habitants i les cultures que han poblat la nostra terra al llarg dels segles. Cançons sefardites tradicionals, temes de la compilació de Martin Codax, del Llivre Vermell de Monsterrat, o melodies extretes dels cancioners populars recollits a principis del segle XX, són una mostra d’aquest repertori que María José Hernández, Joaquín Pardinilla i Luis Delgado seleccionen i arreglen per a una varietat d’instruments, no tots tradicionals, amb un bellíssim resultat.

El trio ha publicat dos discos fins ara, comptant en el segon amb la col·laboració de tres grans músics: Joaquin Díaz, Amancio Prada i Cuco Pérez.

Vivere Memento presenta aquest segon treball en el Teatre del Mercat de Saragossa, de divendres 18 al diumenge 20 de febrer de 2022.

https://www.viverememento.net