Vanesa Osete i la Companyia Aragonesa Ad libitum ofereixen “Saraqusta Zambra”

Saraqusta Zambra neix de les arrels musicals que uneixen la jota i el flamenc. Compta amb l’extraordinària interpretació de Vanesa Osete i un acompanyament de luxe format per músics i ballarins flamencs i aragonesos, que aporten la seva experiència i talent musical a tots dos gèneres per a fer d’aquest un espectacle fabulós que narra una emotiva història situada en els duros i encara pròxims temps de l’emigració.

Saraqusta Zambra es va estrenar el dia 22 de desembre de 2018 en el Teatre Gaztambide de Tudela, i ara la Companyia Aragonesa Ad Libitum el va presentar en un CD que es va gravar en directe durant la interpretació, narrada per Juanjo Hernández, que va tenir lloc al desembre de 2019 a l’Auditori del World Trade Center Zaragoza.

L’espectacle tindrà lloc el pròxim 5 de desembre de 2021, a les 18 hores, a la Casa de Cultura de Mallén (Saragossa).