Deu anys de la Companyia Artística Osca

L’Auditori Carlos Saura del Palau de Congressos d’Osca ofereix una vegada més una Gran Gala de Jota en benefici de ASPANOA, amb la participació de les grans figures de la jota d’Osca, en un espectacle creat i dirigit per Roberto Ciria. En aquesta ocasió, a més, la Companyia Artística Osca es vesteix de llarg, per a celebrar el seu desè aniversari sobre les taules.

L’espectacle tindrà lloc el dia 11 de desembre de 2021, a les 18 hores.

Cantadores: Roberto Ciria, Óscar Badías, Sofía Bueno, Lorena Laglera, Mercedes Budíos, Elena Casaña, Lorena Palacio, Lorena Larrea, María Gervás, Silvia Pueyo, Óscar Torres i José Luis López.

Balladors: Nacho Villagrasa i Laura Rovira, Álex Alonso i Sandra Galino, Jairo Périz i Virginia Costea, David Claver i Lucía López, i la parella infantil formada per Daniel Corvest i Martina Ciria, juntament amb el grup de ball Elenco Aragonés.

Músics: Fernando Casaús, Leticia Marsó, Jorge Marsó, Natalia Lacasa, José Miguel Cruz, David Elbaile, Víctor Martín, Lalo Pardo, Rafa Casanova, José Manuel Andrés, Noemí Lanaspa, Jennifer Cremallet i Rodrigo Elpuente.

La direcció musical és a càrrec de Fernando Casaús. Dirigeix l’espectacle Roberto Ciria.

Presentador: Javier García Antón.