Fleta, glòria i passió

La companyia Opera 2001, habitual en la programació operística del Teatre Principal de Saragossa, presenta una producció dedicada a la vida del gran tenor d’Osca Miguel Fleta. Amb el títol Fleta, glòria i passió, l’obra recrea la vida d’aquest gran artista de Albalate de Cinca que va destacar com un dels més grans cantants lírics que ha donat la història, alhora que va ser un prolífic i extraordinari cantant de jotes aragoneses, encara que en aquest últim aspecte no aconseguís en la seva època el reconeixement que mereixia per part dels seus contemporanis.

La interpretació de Fleta és a càrrec de tres grans veus actuals: els tenors lírics David Baños i Eduardo Sandoval, i el cantador de jotes Nacho Del Río. També compta amb Miguel Ángel Berna com a artista convidat, i l’assessorament musical d’Alberto Artigas.

Les funcions tindran lloc en el Teatre Principal de Saragossa tots els dies des del 10 fins al 26 de setembre de 2021 (amb excepció dels dies 13 i 20).