El Bot a Almonacid de la Serra

La Banda de Bots d’Aragó Tobed-Mudèjar ens ofereix un interessant programa divulgatiu sobre la cultura tradicional entorn de la gaita de boto. Es tracta d’una ponència sobre el ball tradicional, en el qual la pròpia banda posarà la música, i un taller d’indumentària tradicional. Tots dos tindran lloc a Almonacid de la Serra (Saragossa), el dia 12 de setembre de 2021, a partir de les 12 hores. Una interessant trobada amb l’autèntic folklore musical d’Aragó il·lustrat per aquesta imponent formació, creada fa ja més de deu anys i que des de llavors ha estat prolixa en la difusió del folklore tradicional d’Aragó, així com en el foment de noves composicions per a gaita de boto i d’activitats en general relacionades amb aquest instrument.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.