Primavera cultural en Valldalgorfa

La localitat turolense torna a organitzar unes jornades culturals, aquesta vegada durant els mesos d’abril a juny de 2021, amb una sèrie d’activitats entorn de la literatura, la música i l’escena, entre les quals val la pena destacar la presència del grup Bordón Negro.

Bordón Negro ho componen tres joves músics bajoaragoneses: Miguel Jariod (guitarra flamenca), Óscar Soriano (llaüt) i Antonio Lahoz (percussió). El trio ofereix una visió personal del flamenc la font d’inspiració del qual són els artistes que van engrandir el gènere, com deixen bé palès en el seu disc, Als mestres. Temes de composició pròpia, amb inconfusible sabor, combinats amb arranjaments d’obres dels músics més reconeguts, formen aquest homenatge de Bordón Negro a una de les músiques populars més grans i més belles del món.

Podem gaudir de Bordón Negro el dia 5 de juny, a les 20 hores.

Molt recomanable és també el concert del grup Pick & Shovel, amb un repertori de música tradicional irlandesa i blue-grass, el dia 12 de juny a les 16 hores.