Les Noces d’Isabel de Segura

Del 20 al 23 de febrer de 2020 se celebrarà a Terol una nova edició de Les Noces d’Isabel de Segura. La festa, ambientada al Terol dels Amants, recrea la seva història i congrega a nombrosos visitants que desitgen sentir-se transportats als carrers del Terol Medieval i assistir a les representacions dels fets narrats en la llegenda de don Diego i donya Isabel.

Indumentària, gastronomia, mercats, oficis, jocs tradicionals, música, espectacles i recreacions de jardins i campaments contribueixen a crear l’ambient medieval que per uns dies impregna els carrers de la ciutat.

Aquest any, l’animació a força de danses medievals corre novament a càrrec dels grup de danseManfredina de Terol, Octava Milla de Utebo, Os Fillos d’o Sobrarbe, de Calatayud, i Charraire, de Terol, amb els Músics Alarifes de San Martín. No oblidar l’espectacle final, Els Batecs dels Amants, amb tambors i bombos.

I com és habitual, no podia faltar Lurte, que oferirà un concert el dissabte 22 a les 17 hores en la Plaça de la Catedral.