Compromís de Casp 2019

Del 28 al 30 de juny de 2019 tindrà lloc la celebració del Compromís de Casp, una festa declarada d’Interès Turístic a Aragó i que commemora la proclamació de Ferran I com a Rei d’Aragó, en la Col·legiata de Santa María la Major.

La celebració consisteix en una representació teatral popular l’escenari de la qual són els carrers, convenientment engalanades, de la ciutat, recreant l’ambient de l’època. Durant els tres dies que dura la celebració, els carrers s’omplen de mercats ambulants d’artesania, música, teatre i activitats infantils.

Aquest any la celebració del Compromís compta amb la participació de Almogàvers de Casp, La Ringlera, Dorondaina, Al Folk, Grimorium-Turdión i Octava Milla, que intervindran en diverses cercaviles. A més, el divendres a la nit actuaran Mosicaires, en la Plaça de el Compromís a les 22.40 hores, i La Ronda de Boltaña, en la Plaça d’Espanya, a les 23.15 hores.