Tercer volum del Cancioner Aragonès Harmonitzat

Dos anys després de l’aparició d’aquest treball, es presenta ara el tercer volum del Cancioner Aragonès Harmonitzat per a duo de dolçaines, amb veu adaptada a gaita, chiflo, tarota o qualsevol instrument melòdic, elaborat per Luis Miguel Bajén. L’acte anirà acompanyat d’un concert amb la participació de La Quinta del Sordo, Gaiteros del Rabal, En Rolde i alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Saragossa, i tindrà lloc en la Diputació de Saragossa (antic Saló de Plens) el dimecres 26 de juny de 2019, a les 19 hores. L’entrada serà pel carrer Cinc de Març núm. 8.

Aquest treball ha estat editat per l’Associació Cultural Decutibel de Plenas (Saragossa) i per Biella Nuei, i ha comptat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la DPZ.