XIII Trobada de Gaita de Boto Aragonesa L’Almozara Folk

La Asoziazión Cultural Bente d’Abiento, de Saragossa, organitza un any més la clàssica Trobada de Gaita de Boto Aragonesa L’Almozara Folk. En aquesta edició la trobada es planteja com un homenatge a la Banda de Gaites de Boto Aragoneses, que aquest 2019 compleix el seu dècim aniversario.

la Trobada de Gaita de Boto Aragonesa abandona en aquesta ocasió el format clàssic de concurs per a oferir l’escenari a aquesta banda i a altres agrupacions aragoneses amb format de gran conjunt basat en instruments i repertori de la tradició aragonesa.

A més, en aquesta tretzena Trobada es presentarà el cinquè llibre de la col·lecció Nuevas Tonadas, que recull composicions de Rafael García i Sergi Llena, i es tindrà també un record per al gaitero Pepe Relancio, qui va morir fa molt poc tiempo.

La trobada se celebrarà, com és habitual, en el Centre Cívic La Almozara, de Saragossa, i tindrà lloc el dia 25 de maig de 2019 a les 18 hores.

Més informació: http://www.bentedabiento.com.