Fogueres de Sant Antoni

El dia 17 de gener se celebra la festivitat de Sant Antoni, amb les seves tradicionals fogueres y revetlles entorn del foc. Entre les nombroses celebracions que es desenvolupen en tot Aragó amb aquest motiu, el barri saragossà del Raval ha organitzat per a l’anterior cap de setmana una festa en la qual gaudirem, a més, de la comparsa de capgrossos del barri.

La data és el dia  12 de gener de 2019, i el lloc on es desenvoluparan aquests actes és la esplanada de l’antiga Estació del Nord (carrer Matilde Sangüesa).

La sortida de la comparsa de capgrossos del Raval, animada per Gaiteros del Rabal, tindrà lloc a les 17 hores; a les 17.45 hores hi haurà una revetlla popular, acompanyada també per els Gaiteros del Rabal, i en finalitzar la revetlla s’encendrà la foguera.