35 anys de folklore amb Xinglar

El grup de folklore tradicional aragonès Xinglar compleix 35 anys d’estudiar, divulgar i enriquir la musica i els balls tradicionals d’Aragó. Xinglar va ser un dels grups pioners a ampliar el format tradicional del festival de jota de recreació amb demostracions didàctiques de balls i cants populars extrets de la nostra tradició musical. Xinglar va crear un format d’espectacle que s’allunyava del ball folklòric per a introduir, amb sessions didàctiques complementades amb tallers d’indumentària i de ball popular, el folklore autèntic heretat de la nostra tradició.

Xinglar celebra aquests 35 anys amb dues actuacions i una exposició fotogràfica en les quals tindrem l’oportunitat de compartir amb ells el seu treball i experiència acumulats durant tant de temps. Una gran ocasió per a gaudir del nostre folklore més autèntic.

Les actuacions tindran lloc el dia 30 d’abril de 2024 a les 19 hores, i el dia 1 de maig de 2024 a les 18 hores, en el Centre Cívic Delícies de Saragossa. L’exposició fotogràfica es pot visitar del 16 al 30 d’abril de 2024.