Vanesa Osete i la Companyia Aragonesa Ad libitum ofereixen “Saraqusta Zambra”

Saraqusta Zambra neix de les arrels musicals que uneixen la jota i el flamenc. Compta amb l’extraordinària interpretació de Vanesa Osete i un acompanyament de luxe format per músics i ballarins flamencs i aragonesos, que aporten la seva experiència i talent musical a tots dos gèneres per a fer d’aquest un espectacle fabulós que narra una emotiva història situada en els duros i encara pròxims temps de l’emigració.

Saraqusta Zambra es va estrenar el dia 22 de desembre de 2018 en el Teatre Gaztambide de Tudela, i ara la Companyia Aragonesa Ad Libitum el va presentar en un CD que es va gravar en directe durant la interpretació, narrada per Juanjo Hernández, que va tenir lloc al desembre de 2019 a l’Auditori del World Trade Center Zaragoza.

En aquestes festes del Pilar, l’espectacle s’ofereix res menys que en quatre sessions, que tindran lloc els dies 11, 12, 13 i 14 d’octubre a les 19 hores, en el Saló Aragó del Pati de la Infanta (Fundació Ibercaja). Encara que ja ho hagis vist, no deixis passar una altra oportunitat de gaudir de la seva bellesa, l’originalitat dels seus números, la gran qualitat dels seus músics i l’extraordinària veu de Vanesa Osete.