La Ronda de Boltaña torna al Piquet

Cinc anys després de la reobertura de l’Església d’estil mudèjar de l’Asunción de Quinto, coneguda com El Piquet, La Ronda de Boltaña torna a aquest escenari per a delectar-nos amb el seu repertori de cançons pròpies i reinterpretacions de les melodies que han ambientat des de sempre les típiques rondes dels pobles del Sobrarbe.

La Ronda de Boltaña porta més de 30 anys mantenint viu l’esperit de la música tradicional del Sobrarbe gràcies a les seves cançons, les seves melodies, els seus instruments musicals tradicionals i uns textos que evoquen les formes de vida i la cultura pirinenca.

Podem veure a La Ronda de Boltaña, cinc anys després, en El Piquet (Quinto), el dissabte 5 de novembre de 2022 a les 20.30 hores.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.