Concert de la Banda de Bots Aragoneses

La Banda de Gaites de Bot Aragoneses, veterana formació composta per uns 40 músics de gaita de boto, percussió i acordió, més 15 majordoms que dirigeixen el ball durant les actuacions, estarà present en el cicle d’activitats culturals que se celebren entorn de la festivitat de Sant Cosme i Sant Damián amb un concert que tindrà lloc el dia 26 de setembre de 2021 en Arándiga (Saragossa).

Com en totes les seves actuacions, aquesta peculiar formació ens ofereix una interessant trobada amb l’autèntic folklore musical d’Aragó. La Banda de Bots Aragoneses va ser creada fa ja més de deu anys i que des de llavors ha estat prolixa en la difusió del folklore tradicional Aragoneses, així com en el foment de noves composicions per a gaita de boto i d’activitats en general relacionades amb aquest instrument.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.