Roberto Ciria presenta el seu últim disc

El Pati del Museu de Saragossa es prepara per a rebre a l’emblemàtic cantador de jota Roberto Ciria, qui recentment va publicar el treball Así cantó el  Alto Aragón, un disc en el qual Ciria recorre la història de la jota cantada altoaragonesa a través de la figura i l’estil dels seus més destacats representants.

En Así cantó el  Alto Aragón, Roberto Ciria interpreta una col·lecció de tonades i lletres del repertori de les grans veus de la jota d’Osca, des de Fidela Gardeta fins a Joaquín CampodarveJosé Bescós, sense oblidar als Seral, Camila Gracia o fins a Miguel Fleta.

La personalitat pròpia i distintiva de la jota d’Osca queda perfectament plasmada en aquest treball, que homenatja als qui la van forjar amb la veu i l’estil inconfusibles de Roberto Ciria.

Así cantó el  Alto Aragón serà el tema del concert que Ciria oferirà en el Pati del Museu de Saragossa el dia 12 d’agosto de 2021, a les 21.30 hores.