Araboas, amb “Il·lusions renovades”

El grup de música folk Araboas té un repertori extret de la tradició oral d’Aragó, Espanya i Llatinoamèrica, al qual amaneix amb arranjaments polifònics i gran varietat d’instruments musicals tradicionals i moderns. En 2018 va publicar el seu primer disc: ¿Cantamos? (Sones de infancia)amb un repertori basat en les cançons que coneixem des de la nostra infància i que encara recordem i cantem de grat als nostres petits.

Componen aquest grup cinc músics adobats en el folk aragonès, al qual aporten àmplia experiència en altres gèneres musicalsSalvador Berlanga (guitarra, guitarrico i veu), Fernando Gabarrús (percussió, zanfona, pinfano i veu), Toyo Gabarrús (guitarra, harmóniques i veu), José Ángel Gil (baix i veu) i Crestian Josuér (acordió, flabiol, flauta y saltiri).

Araboas ha preparat un nou espectacle, Il·lusions renovades, que oferirà el pròxim dia 5 de setiembre de 2021 en el refetor de La Cartuja Baja (Saragossa), a les 20 hores.