Vanesa Osete i la Companyia Aragonesa Ad libitum pesenten “Saraqusta Zambra”

La Companyia Aragonesa Ad libitum presenta el disc Saraqusta Zambra, basat en el seu recent espectacle del mateix nom.

Saraqusta Zambra neix de les arrels musicals que uneixen la jota i el flamenc. Compta amb l’extraordinària interpretació de Vanesa Osete i un acompanyament de luxe format per músics i ballarins flamencs i aragonesos, que aporten la seva experiència i talent musical a tots dos gèneres per a fer d’aquest un espectacle fabulós que narra una emotiva història situada en els duros i encara pròxims temps de l’emigració.

Saraqusta Zambra es va estrenar el dia 22 de desembre de 2018 en el Teatre Gaztambide de Tudela, i ara la Companyia Aragonesa Ad libitum presenta aquest disc, que es va gravar en directe durant la interpretació, narrada per Juanjo Hernández, que va tenir lloc al desembre de 2019 a l’Auditori del World Trade Center Zaragoza.

La presentació del disc i l’espectacle tindrà lloc el pròxim 17 de juliol de 2021, a les 21.00 hores, en la plaça de toros d’Alagó (Saragossa).

Més informació: http://somosadlibitum.com/saraqusta-zambra/