Joaquín Pardinilla Sextet

El grup Joaquín Pardinilla Sextet torna als escenaris amb el seu repertori de temes en els quals la música tradicional sona en clau de jazz i d’altres músiques actuals. L’últim disc de la banda, presentat en la primavera de 2018, va ser Veure per a creure, commemorant els 40 anys de la publicació del mític treball del grup Chicotén, pioner en el tractament de temes musicals de l’acerb popular amb paràmetres contemporanis. Aquest disc va venir a engrossir el currículum del grup, que ja comptava amb quatre discos anteriors (incloent la seva etapa de quintet), aportant col·laboracions de nombrosos artistes aragonesos lligats a la música popular aragonesa des de totes les seves facetes.

En aquesta ocasió, Joaquín Pardinilla Sextet actuarà a el Auditori San Francisco de Monssó, el dissabte 19 de Juno de 2021 a les 21 hores.