Miguel Ángel Berna presenta “Jota & Berna”

Continuen les representacions de l’espectacle Jota & Berna, creat pel ballarí Miguel Ángel Berna. Després de la seva estrena en el Teatre Principal de Saragossa, es representarà el dia 12 de juny de 2021 a l’Auditori de Saragossa, a càrrec de la Companyía Miguel Ángel Berna, i en ell participaran artistes coneguts com el coreògraf i ballarí Cesc Gelabert, las ballarinas Sofía Berna i Manuela Adamo, que és alhora directora d’escena, la jotera Irene Alcoceba o els músics Alberto Artigas, Miguel Ángel Fraile, Josué Barrés i Guille Mata.

Seguint la fructífera línia de creació de Berna, l’espectacle ofereix composicions basades en melodies i ritmes tradicionals i obres de manufactura moderna inspirada en la tradició musical i en les músiques dels grans compositors espanyols que van immortalitzar la jota.