Cicle “De la Raíz” 2020

Després del seu ajornament prematur, a causa de la pandèmia, es reprenen les jornades de cultura radical que, amb el nom De la Raíz (De l’Arrel), organitza AREA, Aragonesa de Representacions Artístiques. Un cicle que porta als escenaris del Centre Cívic Delícies de Saragossa a alguns dels representants actuals del folk radical, o de la música germinal dels diversos col·lectius que enriqueixen la nostra cultura.

Encara que no podrem comptar amb tots els grups inicialment previstos, queden pendents les actuacions de Rodrigo Cuevas “Tròpic de Covadonga”, Rafael Jiménez Falo, Miquel Gil, Elem, La bien querida i el grup aragonès de electrofolk MAUT.

Per desgràcia, el cicle de cinema en la Filmoteca de Saragossa, en l’estava previst que es projectessin diversos documentals de temàtica etnomusical, ha estat ajornat per aquest any.

El cicle s’estén des del 14 de novembre fins al 21 de desembre de 2020. Tots els concerts començaran a les 18 hores.