Miguel Ángel Berna presenta “Jota i Berna”

Ja hi ha dates per a la representació de l’espectacle Jota i Berna, creat pel ballarí Miguel Ángel Berna, després que l’estrena prevista per a el mes d’abril passat hagués de ser suspès a causa de les mesures de confinament enfront del coronavirus. S’ha programat, per fi, del 9 al 13 de setembre de 2020, en el Teatre Principal de Saragossa, a càrrec de la Companyía Miguel Ángel Berna, i en ell participaran artistes coneguts com el coreògraf i ballarí Cesc Gelabert, la ballarina Manuela Adamo, que és alhora directora d’escena, la jotera Irene Alcoceba o els músics Alberto Artigas, Miguel Ángel Fraile, Josué Barrés i Guille Mata.

Seguint la fructífera línia de creació de Berna, l’espectacle ofereix composicions basades en melodies i ritmes tradicionals i obres de manufactura moderna inspirada en la tradició musical i en les músiques dels grans compositors espanyols que van immortalitzar la jota.

L’espectacle s’ofereix del 9 al 12 de setembre, a les 20.30 hores, i el 13 de setembre a les 19 hores.