Tardes de balls folk

A la fi es presenta l’oportunitat de participar en una revetlla de carrer, en format compatible amb les recomanacions sanitàries però no per això menys divertida.

La iniciativa Los balcones del Albergue sorgeix de la necessitat d’animar als veïns que es veien en la necessitat de romandre a les seves cases durant el passat confinament, que espontàniament va fer sortir als balcons a nombrosos músics aficionats i professionals. La coneguda sala saragossana La Bóveda del Albergue ha vingut programant des de llavors actuacions en format reduït de músics i petits grups de la ciutat.

Seguint amb el projecte, es presenta ara Tardes de bailes folk, un grup compost per quatre músics adobats en les músiques, els balls i els instruments populars de tot el món: Javier Laio, Gonzalo Sarsa, Günter F. von Petarden (Álvaro Hecho) i Allué Fiddle (Néstor Rubio).

Una oportunitat que molts afeccionats trobem a faltar, per a divertir-se ballant danses populars europees. Una revetlla poc convencional per l’escenari i les exigències sanitàries però que ens permetrà anar recuperant el to ballarí perdut aquests dies.

El concert tindrà lloc el dia 23 de juny de 2020, a les 20 hores, en Los balcones del Albergue  (C/ Predicadores, 70) de Saragossa.