Ad libitum presenta el seu espectacle “Solombría”

Encara que encara amb comptagotes, afortunadament anem assistint a la reactivació del sector de l’espectacle. L’Ajuntament d’Alagó (Saragossa) presenta una proposta decidida i que és d’esperar que serveixi de model per a molts ajuntaments que fins ara continuen expectants l’evolució del coronavirus: un espectacle amb públic, amb aforament reduït i observant estrictament totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries, en la plaça de toros local.

La Companyia Ad Libitum ofereix l’espectacle Solombría, un recital de música i ball que indaga en les arrels comunes dels dos gèneres populars per excel·lència a Espanya: la Jota i el Flamenc.

La veu de Vanesa Osete, educada en tots dos estils, juntament amb un extraordinari conjunt de músics i ballarins de tots dos estils, ens traslladarà a l’època en què la jota i el flamenc es coneixen l’un a l’altra i s’enriqueixen mútuament com a conseqüència de l’emigració, en una història narrada en viu per Juanjo Hernández.

Solombría s’ofereix el divendres 12 de juny de 2020, a les 21 hores, en la Plaça de Toros d’Alagó.

Encara que l’aforament és molt limitat per motius sanitaris, l’espectacle serà ofert en directe a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Alagó: https://www.facebook.com/ayto.alagon/ i del canal de YouTube “Festes d’Alagó”: https://www.youtube.com/channel/UCumUNf_2XPt1oQiBa0wxNDQ.