Jota amb aire de TEA

La Companyia Artística Osca ha organitzat, per al pròxim 7 de març de 2020, una gala solidària a favor de l’Associació Autisme Osca. La gala porta el nom Jota amb aire de TEA, en referència al trastorn de l’espectre autista. L’Associació Autisme Osca té com a objectiu contribuir a la recerca i transferència de coneixement relatiu a aquest trastorn.

L’espectacle comptarà amb la participació i direcció del gran jotero d’Osca Roberto Ciria, i en ell participaran altres conegudes veus de la jota, així com joves promeses i les escoles Santa Leticia (de Ayerbe) i Elenco. Al costat d’elles, els components de la Companyia Artística Osca, sota la direcció musical de Fernando Casaús.

La gala tindrà lloc el dissabte 7 de març de 2020, a les 20 hores, en el C. C. Manuel Benito Moliner, d’Osca.