Os Chotos, en el Tradicionàrius

Acte ajornat!

El grup Os Chotos presentarà el disc Cadenzias, amb poemes musicalitzats de Ánchel Conte, en el Festival Tradicionàrius de Folk Internacional 2020, el més emblemàtic festival de música folk de Catalunya, al costat de figures com Kepa Aurrera, RIU, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries o El Pont d’Arcalís.

El disc-lliuro Cadenzias és un homenatge a la poesia de Ánchel Conte, principal artífex de la revitalització de l’aragonès per mitjà de la seva poesia i els estudis sobre aquesta llengua impulsats per ell.

Molts dels seus poemes han estat ja musicats per artistes aragonesos de diversos gèneres, però en aquesta ocasió es presenta aquest treball, Cadenzias, en el qual Os Chotos posen música a una extensa col·lecció de les seves obres.

Os Chotos actuarà el día 15 de març, en el C.A.T. – Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, a les 12 hores. Enhorabona, Chotos!