“Miscel·lània”, en concert

Miscel·lània és un projecte musical en el qual Sergio Sanz Artús, cantador de jota, resumeix la seva extensa i variada trajectòria musical, des d’una perspectiva personal. La jota i la cançó popular estan presents en aquesta col·lecció de melodies, que compta amb un extraordinari acompanyament en el musical, tant per les veus que canten al costat de Sergio com pels músics que els acompanyen: Jaime Giménez Martín, Jesús Vidal Gayán, José María Millán Laguardia, David Navarro Domingo, Rafa Casanova, Alberto Lázaro Glaría, David Lázaro Glaría, Jesús Gimeno Burriel, Julio Bellido Asensio, Pili Martín, Mónica Ciprés Escobedo, Keila Giménez, Víctor Bajo Flores, Ana Dominguez Cuenca, Raquel Velasco Torrecilla i Susana Burguete Sora.

Sergio Sanz ofereix Miscel·lània, el dia 1 de desembre de 2019, a les 17 hores, en el Teatre Municipal Adolfo Suárez de Tres Cantos (Madrid).