Mi corazón dice, dice

Mi corazón dice, dice és el títol del nou espectacle que oferiran els dos extraordinaris intèrprets de jota aragonesa Beatriz Bernad i Nacho del Rio. Han transcorregut deu anys des del seu treball La jota ahir i avui, del qual va néixer una estreta col·laboració entre tots dos cantants, i les seves veus continuen oferint una manera diferent de gaudir de la jota, amb un depurat estil interpretatiu, un gust exquisit per les tonades clàssiques i la manera de cantar dels grans mestres, i una posada en escena elaborada i sorprenent, gràcies a la direcció escènica de Marian Pueo, la direcció musical d’Alberto Gambino i la col·laboració de figures de diferents estils musicals com Belén Estaje, Nieves Coscuyuela, Rubén Jiménez i el DJ Mr. Pendejo.

Mi corazón dice, dice s’ofereix del 24 al 27 d’octubre en el Teatre Principal de Saragossa.