XVIII curs d’acordió diatònic i balls tradicionals

L’Hotel Palazio de Nerín (Osca) organitza, un any més, el veterà curs d’acordió diatònic i balls tradicionals. Aquest curs se celebrarà durant els dies 25, 26 i 27 d’octubre de 2019 i comptarà amb Iker Allur, Olga León i Jesús Rubio com a professors.

El curs d’acordió diatònic i balls tradicionals és una ocasió d’aprendre una mica més sobre la nostra música tradicional i sobre la tècnica i la interpretació d’un instrument tan lligat a ella.

S’imparteix per a tots els nivells, i hi ha actuacions en viu a les nits.

El curs va començar a impartir-se ja en 2003, inicialment només per a l’instrument, encara que posteriorment es va afegir la secció de balls tradicionals. Des de llavors, han impartit les seves classes prestigiosos professors de la Associació de Gaiteros d’Aragó, grups de música tradicional como Somerondón o Duotónico, el Aula de Música Tradicional i Popular de Catalunya, la Euskal Herriko Trikitixa Elkartea  o el Conservatori Occità, entre uns altres.