XVIII Cicle de Música i Paraula

El festival Música i paraula. Grutas de Cristal es ve desenvolupant en la localitat de Molins, Terol, des de l’any 2002, promovent la realització de concerts de música clàssica de qualitat però que també s’obre a diferents estils musicals o agrupacions, incloent música folk, cèltica, flamenc o jazz.

Els escenaris d’aquest festival són les incomparables Grutas de Cristall de Molins, el Jardí Botànic del Castell calatravo, la Plaça Major o l’Església de la Mercè.

En aquesta ocasió el cicle acull a l’Agrupación de Pulso y Púa Amantista, pertanyent a l’Asociación Cultural Los Amantes, que actuarà el 28 de setembre de 2019, i al duo El Mantel de Noa, duo format per  Pilar Gonzalvo i Miguel Ángel Fraile el repertori del qual està compost per arranjaments de melodies tradicionals d’Europa i els països mediterranis, el dia 21 de setembre de 2019.