O’Carolan a la fresca

Dins del cicle …a la fresca, que organitza habitualment l’Ajuntament de Saragossa, el folk aragonès està representat aquest estiu 2019 pel grup O’Carolan, que està a punt de llançar el seu cinquè disc, Caleidoscopio, amb la col·laboració del Quartet Concuerda i amb la mateixa perspectiva musical amb la qual va encarar el seu anterior treball, Nota de paso,una mirada a la música tradicional d’Aragó amb l’òptica cèltica que va impregnar la seva trajectòria anterior.

El grup O’Carolan està format per Susana Arregui (violí, nyckelharpa), Pilar Gonzalvo (arpa irlandesa, acordió diatònic), Ernesto Cossío (guitarra acústica), Julián Ansuategui (percussions) i Miguel Ángel Fraile (gaita de boto, gaita irlandesa, whistles, acordió).

O’Carolan actuarà el dia 5 de juliol de 2019, a les 22 hores, en la Plaça de les Escoles de Peñaflor (Saragossa).