Araboas en el Dia d’Aragó

El grupo de música folk Araboas té un repertori extret de la tradició oral d’Aragó, Espanya i Llatinoamèrica, al qual amaneix amb arranjaments polifònics i gran varietat d’instruments musicals tradicionals i moderns. En 2018 va publicar el seu primer disc: ¿Cantamos? (Sones de infancia), amb un repertori basat en les cançons que coneixem des de la nostra infància i que encara recordem i cantem de grat als nostres petits.

Componen aquest grup cinc músics adobats en el folk aragonès, al qual aporten àmplia experiència en altres gèneres musicals: Salvador Berlanga (guitarra, guitarrico i veu), Fernando Gabarrús (percussió, zanfona, pinfano i veu), Toyo Gabarrús (guitarra, harmóniques i veu), José Ángel Gil (baix i veu) y Crestian Josuér (acordió, flabiol, flauta y saltiri).

Araboas protagonitzarà la celebració del Dia de Sant Jordi 2019 en Calamocha, amb una actuació en el Teatre Auditori a les 19.30 hores.