Jota que deja huella, de Roberto Ciria

Roberto Ciria presenta el ser non treball discogràfic. Juntament amb la Companyia Artística Osca, el CD Jota que deja huella (Jota que deixa petjada) es presentarà en el Teatre Marín de Terol el dia 16 de març, en Lascasas (Osca) el 30 de març, a Castell de Fraga el 14 d’abril i a l’Auditori de San Francisco de Montsó el 21 d’abril.

Les veus d’Óscar Badías, Lorena Palacio, Elena Casaña, Lorena Larrea, Mercedes Budíos, Sofía Bueno, Lorena Laglera, Silvia Pueyo i Mari Carmen Murillo, acompanyades pel ball de Nacho Villagrasa, Laura Rovira, Alex Alonso, Sandra Galino, Jairo Periz i Virginia Costea i els músics de la Companyia Artística Osca, sota la direcció musical de Fernando Casaús, complementen aquest esdeveniment oferint el segell inconfusible de qualitat de Roberto Ciria.