La jota no té gènere

Com a part de la programació de les IV jornades per la igualtat que ofereix el Centre Cívic Santa Isabel, de Saragossa, el dia 24 de març s’estrenés l’espectacle La jota no té gènere, un recital de jota cantada amb un accent especial en els primers estils de jota recollits i sistematitzats per Santiago Lapuente, així com en el paper que van jugar les grans cantadoras en la conservació i transmissió d’aquest cant en el si d’una societat predominantment masculina.

El recital serà a càrrec dels cantadores Estela Alarcón i José Luis del Arco, els qui vindran acompanyats per Andrés Turón al violí i Javier Ruiz a la guitarra. També intervindrà la parella de ball infantil composta per Keila Giménez y Jaime Mandar.

La jota no té gènere s’interpretarà el dia 24 de març de 2019, a les 18 hores, en el Saló d’Actes del Centre Cívic Santa Isabel (Saragossa).