Vida, la saviesa del poble

VIDA. La saviesa del poble. Així es titula aquest espectacle basat en el folklore aragonès i en la jota actual, a través dels quals elucubra sobre la gestació de la cultura popular i la seva presència viva en la nostra vida quotidiana, a través del llenguatge que universalment s’ha manifestat: la música, la dansa i el ritme.

Vida és un espectacle basat en una idea del ballarí Ramón Artigas i que reuneix sobre l’escenari i darrere d’ell a nombrosos i destacats artistes aragonesos del món de la música, el folklore i la dansa, entorn de dues grans veus: les de Beatriz Bernad i Marta Peruga.

Vida, la saviesa del poble estarà en el Teatre Municipal d’Alcanyís, com a part de la programació de Teatre, Música i Dansa de Primavera 2019, el dia 17 de març a les 18 hores.