Carnestoltes 2019 en Saragossa

Saragossa celebra el seu Carnestoltes entre els dies 25 de febrer i 3 de març de 2019, amb una sèrie d’actes  festius entre els quals no faltarà la música tradicional:

DIVENDRES 1: a les 19 hores, cercavila de Carnestoltes Aragonès, que recorrerà els carrers del casc vell de Saragossa des del Balcó de Sant Lázaro fins a la Plaça Sant Felip. Organitzen Laqtspera, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Zaragoza i els Gaiters del Raval.

DIUMENGE 3: dins de la celebració del Carnestoltes Infantil, i al final del cercaviles que partirà a les 12 del migdia del carrer Alfons I, està programada una sèrie d’actuacions d’animació en la Plaça del Pilar, en la qual participaran entre altres els Titiriteros de Binéfar, i a continuació una desfilada de la Colla de Gegants i Capgrossos de Saragossa, els qui portaran les preceptives màscares de carnestoltes.